De kracht van Het Wapen van Wesepe begint eigenlijk al met de locatie. Dichtbij Zwolle en dichtbij Deventer, dus je bent binnen een mum van tijd op de snelweg. Altijd handig als jouw zakelijke gasten uit alle windrichtingen moeten komen.
Verder staan we bekend om onze gastvrijheid. Niet voor niets is onze slogan ‘bij ons ben je altijd welkom’. Voor het bedrijfsleven vertaalt zich dat in maatwerk en ontzorgen. Met één of twee gesprekken weet jij dat het goed komt en gaat de aandacht weer volledig uit naar de bedrijfsvoering.  
 

Dankzij een aantal grote en kleine zalen kun je bij Het Wapen van Wesepe terecht voor meerdere activiteiten. Van een vergadering met lunch tot een bouwvakborrel met barbecue  of diner en van een teambuildingsessie tot een groot bedrijfsfeest. Wil je nog meer vertier in het programma? Het Wapen van Wesepe denkt graag mee met een bijzondere of ludieke activiteit en/of een fiets- of wandelroute.
De korte samenvatting: Het Wapen van Wesepe werkt niet met zakelijke arrangementen, maar gaat samen met jou op zoek naar een stukje maatwerk. Samen bedenken we het, wij regelen het! Daar heb je geen omkijken naar!

Vergaderen op locatie

Natuurlijk! Het is heel praktisch om op kantoor te vergaderen. Snel en ook nog eens efficiënt. Maar soms is het goed om letterlijk een kijkje buiten de deur te nemen. Een andere vergaderlocatie werkt verfrissend en inspirerend en leidt misschien zelfs wel tot betere resultaten. Bij Het Wapen van Wesepe hebben we meerdere ruimtes waar je met grote of kleine gezelschappen kunt vergaderen. En aansluitend zorgen we graag voor een lunch, borrel en/of diner waarbij er uiteraard alle ruimte is voor eigen inbeng.

Vergaderen op locatie

Teambuilding op locatie

Heeft jouw team even een zetje nodig om weer het beste in elkaar naar boven te halen? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke activiteit om de onderlinge band te versterken? Samen met onze partners denken we graag met je mee en hebben we in onze omgeving een mooi aanbod aan teambuildingsactiviteiten. Sluit de dag daarna af met een hapje en een drankje en het wordt een dag waar in de bedrijfskantine nog lang over wordt nagepraat!!

Teambuilding op locatie

Personeelsfeest

Of je nu over een klein team beschikt of een paar honderd personeelsleden op de werkvloer hebt lopen; Het Wapen van Wesepe is een prima adres voor het personeelsfeest. Waarom? Bij ons is veel, heel veel mogelijk. Dansen op muziek van een deejay, lekker eten via een uitgebreid buffet vol met streekproducten, bijzondere drankjes; het is slechts een greep uit de mogelijkheden. We nemen graag de tijd om de opties met je te bespreken.

Personeelsfeest