Lunchen met een Sallandse twist

Wil je de drukte van het verkeer en de grote steden ontvluchten voor een lichte lunch tussen twee afspraken in, dan is Het Wapen van Wesepe de oase van rust die je zoekt. Heb je na een stevige wandeling of fietstocht behoefte aan een plek om even op adem én op krachten te komen, dan helpen we je graag op weg met een stevige boerenlunch. Wat je ook kiest, onze menukaart [PDF met menukaart?] staat bijna bol van al die prachtige Sallandse streekproducten.

Meteen reserveren? Bel met ons team

 

Lunchen met een Sallandse twist

Diner

Uit onze openingstijden mag je afleiden dat we standaard alleen een lunch serveren. Betekent dit dat we nooit diners verzorgen? Nee, integendeel! We maken er zelfs een culinair feestje van, maar dit doen we graag op basis van een concrete afspraak. Zodat we maximaal rekening kunnen houden met jouw – zowel bedrijfsmatig als voor de particulier – wensen en onze inkoop. Zo weten we ook de voedselverspilling binnen de perken te houden.

Diner

5 gangen op de fiets

Heb je zin om een mooie, langere route te fietsen, maar blijft het altijd een soort van onhandige uitdaging in verband met het eten? Waarom combineer je die twee niet? Dat is de achtergrond van het veelbeproefde en succesvolle concept ‘Happen en Trappen’. We werken hierin samen met drie andere horecagelegenheden in Salland.

5 gangen op de fiets

Meer over happen en trappen

Het start- en eindpunt van de route over 56 kilometer is bij ons, want hier is voldoende parkeergelegenheid. Je wordt ontvangen met koffie en thee en aan het eind krijg je een heerlijk nagerecht. Op de andere tussenstops verrassen we je met een voorgerecht (Sallandshoeve in Nieuw Heeten), een soepje (De Schoenmaker in Luttenberg) en een hoofdgerecht (de Haenehof in Raalte).
Voor slechts 44,95 euro per persoon krijg je dus 5 gangen aangeboden. Het enige dat je verder hoef te doen, is een stukkie fietsen. Dit ‘Happen en Trappen arrangement’ is mogelijk van woensdag tot en met zondag. Voor meer informatie en boekingen: www.happenentrappen.nl

Op locatie

We beschikken dus over meerdere ruimtes waar je kunt lunchen of dineren. Een tafeltje voor 2 of een familiereünie; bij ons ben je altijd welkom. Maar, we komen ook graag bij jou over de vloer! Geef je een feest waarbij je je geen zorgen wilt maken of iedereen genoeg te eten en te drinken heeft, dan ben je bij Het Wapen van Wesepe aan het juiste adres. We schakelen graag en gemakkelijk bij met onze keukenbrigade en bedienend personeel om met onze catering van jouw feest een onvergetelijk feest te maken!

Op locatie

Rouw en trouw

Als dorpshorecazaak staan we midden in de samenleving en zeker ook midden in het leven. Zo staan we graag voor je klaar om één van de mooiste dagen (het huwelijk) van je leven kleur, vorm en inhoud te geven. En net zo goed staan we je aan jouw zijde bij die verdrietige momenten die helaas onvermijdelijk zijn. Voor beide momenten in het leven kun je ons dus als cateringpartner inschakelen.

Rouw en trouw