Onze ruimtes

Toneelzaal

Het Wapen van Wesepe weet waar de wortels liggen en heet daarom ieder jaar mensen uit het dorp en omgeving welkom voor toneel- en revuevoorstellingen. Dat doen we al sinds mensenheugenis. Vandaar de naam Toneelzaal die overigens ook prima dienst kan doen als locatie voor feesten en partijen.

Onze ruimtes

De Oale Winkel

De naam ‘De Oale Winkel’ doet vermoeden dat op deze plek vroeger een winkel was gevestigd. En dat klopt! Op de locatie van de vroegere kruidenierswinkel is onze laatste aanwinst verrezen. Een mooie, intieme, sfeervolle zaal voor een diner tot 50 personen of een feest tot ca. 80 personen. De ruimte maakt ‘De Oale Winkel’ ook geschikt voor een vergadering of andere zakelijke bijeenkomsten.

De Oale Winkel

De Molenzaal

De naam Molenzaal is natuurlijk een verwijzing naar die prachtige molen die gelukkig weer in ere is hersteld. In onze Molenzaal verwelkomen we allerlei soorten gezelschappen voor allerlei feesten. Van klein en intiem tot (iets) groter. Heb je echt grote plannen en denk je aan een (bedrijfs)feest tot ca. 350 personen? Geen enkel probleem. Dan schakelen we een tandje bij en trekken we de Toneelzaal en eventueel ons terras en de tuin erbij.

De Molenzaal

De kroeg

De inwoners van Wesepe zijn er maar wat blij mee. Dat ze in hun dorp nog over een kroeg kunnen beschikken waar ze in het weekend de gezelligheid opzoeken. Maar wist je dat ons eigentijdse bruine café ook als locatie kan dienen voor een mooi en intiem feest tot ca. 70 personen? Heb je toch meer bezoekers, dan koppelen we het aan de Toneelzaal.

De kroeg